HD IP kamera

HD felbontású IP kamerarendszerek – Digitális átállás

Manapság egyre nagyobb érdeklődést mutatnak Ügyfeleink a digitális kamerarendszerek iránt. Éveken át csak a hagyományos kamerarendszerek voltak elérhetőek a kisebb üzleti vállalkozások és a lakosság számára. Ezek hátránya volt, hogy egy adott felvételből nem lehetett megállapítani a gyanúsítottat, egy autó rendszámát, mert a képek visszajátszáskor darabosak voltak, így a pozitív végkifejlet többnyire elmaradt.

De mára már ez a múlt. Kamerarendszereink között végre megtalálhatóak a HD és FULL HD kamerarendszerek, melyek segítségével nincs többé homályos kép, darabos felvétel. A felvételeken a legapróbb részletekig vissza tudunk nézni bármilyen eseményt, legyen az egy családi ház körül, üzletben, vagy egy ipari objektumban. A HD technológiának köszönhetően Megrendelőink maximális elégedettséggel veszik át profi rendszereiket. Mára már a technológiai fejlődésnek köszönhetően elértük azt, hogy bármely esemény, ami felvételre került, abszolút bizonyítékként tud szolgálni és az elkövető, vagy esemény részletei pontosan kivehetőek. Kameraképeink nem csak nappal, hanem éjszaka is gyönyörű képet biztosítanak a beépített infra LED-eknek köszönhetően, így az éjszakai események sem maradnak már titokban.

Családunk, értékeink védelmében nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, mivel a HD és a FULL HD rendszereink árát úgy találtuk ki, hogy az mindenki számára elérhető legyen. Régebben ezek a rendszerek elérték a 7 számjegyű árakat, mára már ez megváltozott.

Arra törekszünk, hogy ez az új technológia mindenki számára elérhető legyen, és ne csak a nagyobb cégek, ipari területek számára.
Nézze meg a különbséget a hagyományos és a HD felbontású kamerarendszerek között!
A különbség szembetűnő, kimondottan erre a célra készítettünk két példát, hogy Ön is átérezhesse, mi is a tényeges különbség a régi és az új rendszerek között. Az egér segítségével mozgassa a nagyítót először a bal oldalon található képekre, nézze meg a részleteket, majd ugyanezen módon tekintse meg a jobb oldali felvételeket, melyeket a HD technológiás kamerarendszerekkel készítettek. Ha Ön is látja a különbséget, akkor azt látja, hogy mi milyen technológiával dolgozunk és ügyfeleink miért elégedettek munkáinkkal.
Hagyományos, analóg, 700 soros kamerarendszer
D1, 720×576 felbontás

D1, 720×576 felbontás
Nagy felbontású, digitális, HD kamerarendszer 1080P, 1920×1080 felbontás
1080P, 1920×1080 felbontás

Digitális rendszereknél a kamerák képei teljesen digitálisak, ezáltal az így kapott kép tökéletes minőségű. Felbontásuk olyan nagy, hogy digitális nagyítás esetén használható képet kapunk. Mára egy családi ház digitális kamerarendszere is megfizethető. A felvételeket egy erre alkalmas digitális rögzítővel tároljuk, felvételi ideje beállítástól és tárolókapacitástól függően akár több hét is lehet. Alkalmas területek, épületek, személyek megfigyelésére egyaránt. Kínálatunkban megtalálhatja a beltéri és kültéri kamerákat egyaránt. A mai technológiának köszönhetően a Full HD képminőség a kamerarendszereknél is elérhető.

Kérjen ajánlatot most!

Kérjen most ajánlatot ingatlanára és győződjön meg arról, hogy az Ön által megálmodott rendszer már megfizethető.
[gravityform id=”1″ name=”Árajánlat kamerarendszerre” ajax=”true”]

Ügyfeleink mondták

Rejtett kamerát rendeltem az üzletembe, hogy ellenőrizni tudjam a vásárlókat és a dolgozókat. A rendszer ára egy hónap alatt megtérült, sajnos nem a vásárlók lopták a legtöbbet. Köszönöm a segítséget! Molnár László