Vezeték nélküli kamera

Vezeték nélküli kamerarendszerek

Csekély időráfordítással és minimális "rombolással" kiépíthető
Beltéri vezeték nélküli box kamera
Kategória: vezeték nélküli kamerák / biztonsági kamera / kamera rendszer
Napjainkban egyre gyakoribb az igény a vezeték nélküli kamera rendszerekre, mellyel kiküszöbölhető a vezetékezés azokon a helyeken is, ahol egyéb környezeti tényezők miatt nem, vagy nehezen kiépíthető a rendszer, ezért kénytelen a vevő lemondani arról, hogy kamerával kontrollálja a számára fontos területet vagy pedig igen komoly összegekbe kerülne a kivitelezése a kábelezés miatt.
Teljes egészében rádiós adatátvitelen alapul a rendszer, így a kivitelezése is rendkívül egyszerűen történhet, a kiépítésre kerülő kamerába egy jeladó van elhelyezve, mely biztosítja a jelátvitelt kültéren és beltéren egyaránt. Stabilnak mondható a digitális jelzésátvitelből adódóan, így az nem fordulhat elő, hogy időközönként akadozik a képátvitel, vagy eltűnjön a kép, ennél a rendszernél ha megfelelő az adatátvitel, akkor automatikusan kameraképet kapunk. Természetesen még nagy előnye, hogy ennél a kapcsolatnál a lehető legmagasabb az elérhető teljesítmény, ezért nagyobb távolságok átvitelére is alkalmas. Másik nagy előnye a vezeték nélküli kamerának, hogy amennyiben másik helyszínt szeretne megfigyelni a vevő, egyszerűen kivitelezhető a kamera átszerelése, nincs szükség másra, csak 220V kiépítésére az adott helyen és már működhet is a teljes rendszer, így rendkívül mobilisnek mondható, illetve ebből kifolyólag költséghatékonnyá is válik a rendszer, mert akármikor átszerelhető a lehető legkisebb veszteséggel, hiszen nem kell újrakábelezni az egész rendszert.
Másik fontos szempont annak a meghatározása, hogy milyen részletességgel szeretnénk egy-egy területet megfigyelni, ez alapján tudjuk a kamerák számát is meghatározni, illetve azt, hogy mekkora látószöggel kell rendelkeznie egy kamerának. Gyakori igény, hogy egyszerre nagy területet, nagy pontossággal, éles képpel tudjunk megfigyelni. Hasznos tudni, hogy a látószög és a távolság fordítottan arányos, minél távolabb szeretnénk ellátni egy kamerával, annál szűkebb területet tudunk megfigyelni, és minél nagyobb területet szeretnénk megfigyelni, annál kisebb az esélye annak, hogy egy alak felismerhető lesz messzebbről, ilyenkor ha arra van igény be kell látni, hogy bizonyos helyeken egyszerre több kamera alkalmazása szükséges.
Címke: rádiós kamerák / megfigyelő rendszerek / kamera rendszerek

Részletfizetés

Biztonsági kamerásk: térfigyelő kamerák / kamera rendszer / kültéri kamerák
hogy ne legyen megterhelő egyszeri költség
installment
Rendszereink kifizetése a telepítés végeztével többféleképpen történhet. Jellemzően nem kérünk előleget, csak megfelelő teljesítés után kell fizetni. A fizetés módja lehet készpénz, átutalás vagy igény esetén részletfizetési lehetőség. A részletfizetéses konstrukciókat a jelenlegi igényekhez alkalmazkodva alakítottuk ki. Sok ügyfelünk fontosnak tartja, hogy védelemmel lássa el ingatlanát, de az egyszeri magasabb költség megterhelő lenne a pénztárcája számára és nem tudná vállalni a kiépítés költségeit. Nincs szükség banki finanszírozásra, saját elbírálás szerint tudjuk biztosítani vevőink számára.

Térfigyelő kamera: beltéri kamerák / kamerarendszerek / infrás kamerák

További információk

Biztonsági kamerásk: térfigyelő kamera / rejtett kamera / rádiós kamerák
qm
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Gyors árajánlatkérés
Ingyenes, helyszíni felmérés
Kültéri kamera szerelés
Rejtett kamera szerelés
Beltéri kamera szerelés
Akciós biztonsági kamera szerelés


Térfigyelő kamera: kamerarendszerek / infrás kamerák / kamera szerelés

Kamerarendszer választás

Biztonsági kamerásk: vezeték nélküli kamerák / megfigyelő rendszer / rejtett kamerák
choosing
Ajánlataink a biztonságtechnikai piacon található legnagyobb és egyben a legnépszerűbb márkák eszközeit tartalmazzák, ezek az előre konfigurált csomagok az ügyfeleink igényeinek figyelembevételével készültek, azonban elvárásoknak és előírásoknak megfelelően tetszőlegesen tovább bővíthetőek. Ha új rendszert szeretnénk vagy egy meglévő, de már elavult rendszert cserélnénk le, akkor ezen a rendszerek alkalmazása a tökéletes választás. A következő felsorolásban szereplő rendszereink közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő rendszert, ha nem sikerült meglelni a kívánt összeállítást, akkor ingyenes és kötelezettségmentes, helyszíni felméréssel tudjuk segíteni a döntést.

Térfigyelő kamera: biztonsági kamera szett / rejtett kamerák / megfigyelőrendszer
Árajánlatot felelősségteljesen csak helyszíni felmérést követően tudunk adni!
Van Önnek kamerarendszere? Nincs Van